Valencia CF19 enero 2022

CRÒNICA | Empat del Valencia CF contra el Sevilla FC (1-1)

Guedes, autor del gol valencianista

Empat del Valencia CF davant el Sevilla FC en un partit en el qual els nostres, malgrat encaixar en els primers minuts, es van sobreposar a l'adversitat i van igualar la trobada amb el gol de Gonçalo Guedes, que va cabotejar a la xarxa un gran centre del capità José Gayà per a sumar un punt important per al creixement de l'equip en un tram exigent de LaLiga.

El Sevilla FC es va posar per davant en el marcador ràpidament, en el minut 7 de partit, aliant-se amb la fortuna en una jugada en la qual la pilota va entrar en la porteria del Valencia CF després de tocar en la defensa. No obstant això, malgrat el desavantatge en el marcador, el Valencia CF mai es va rendir. Mai li va perdre la cara a la trobada i abans que es complira el primer quart d'hora de trobada Gayà va batre al porter sevillista, però l'àrbitre va anul·lar el punt dels nostres per fora de joc.

En aqueix tram de la trobada Jaume Domènech va haver de substituir a Cillessen baix pals per problemes físics. El Valencia CF continuava buscant l'empat i malgrat que va intentar retallar distàncies, va veure com el Sevilla FC va poder augmentar distàncies en trobar-se amb el pal poc abans del descans.

Abans del pas per vestuaris el Valencia CF va tornar a equilibrar el marcador (1-1) amb una gran rematada de Gonçalo Guedes, que va perforar la porteria del Sevilla FC aprofitant un extraordinari centre de Gayà des de la banda esquerra. Al llarg de la segona part, el Valencia CF va tractar de buscar la victòria, no obstant això, malgrat els esforços dels nostres i a l'empenyiment del Camp de Mestalla el marcador no tornaria a moure's.

Després d'aquest punt, el Valencia CF buscarà retrobar-se amb la victòria davant l'Atlètic dissabte que ve a domicili. Amunt!

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Cillessen (Jaume Domènech, 18,’), Thierry Rendall (Marcos André, 77’), Mosquera (Lato, 46’), Alderete Diakhaby, Gayà, Hugo Guillamón, Yunus Musah (Racic, 85’), Foulquier, Hugo Duro y Guedes.

1. SEVILLA FC: Javi Díaz, Montiel, Diego Carlos, Rekik, Acuña (Jordán, 46’), Fernando, Óliver Torres, Rakitic, Fernando, Papu Gómez (Corona, 74’), Ocampos, Rafa Mir.

GOLS: 0-1 Diakhaby (p.p.) 7’; 1-1 Guedes, 44’